Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
+38 (097) 120-94-13 написать в Telegram
Папка порівняння порожня
Нема обраних товарів
0 Кошик порожній

Дайверський годинник Invicta 18532 Subaqua Noma V

post_border
21 Серпня 2017, Пн
0

Літо підходить до свого завершення, тому якщо ви ще не встигли з'їздити на відпочинок, відчути тепле море і поніжитися на теплому сонечку, то зараз саме час.

Ну а як на відпочинку і без правильного екіпірування, тим більше, що хтось любить, не просто полежати на шезлонгу, попиваючи коктейль, а проводити час активно: позайматися дайвінгом, покататися на гідроскутері. У цьому огляді ми хочемо познайомити вас із дайверською моделлю Invicta 18532 Subaqua Noma V.

Давайте відразу про зовнішній вигляд. У 2014 році Invicta презентувала свою колекцію Subaqua Noma 5-го покоління, дизайн якої було нагороджено Red Dot Design Awards. Модель, яка отримала нагороду, тепер посіла почесне місце у музеї Red Dot (Німеччина, місто Ессен), який є найбільшим у світі зібранням досягнень у дизайні.

Особливістю дизайну годинника Invicta 18532 в першу чергу є її брутальний зовнішній вигляд. Це кричущі, агресивні форми корпусу, це незвичайні форми кнопок і головки, дизайн і функціональна робота яких була запатентована брендом Invicta.

Але давайте все ж таки повернемося до головної мети, якою керувалася Invicta, при створенні моделі. Насамперед це годинник для дайвера. Їх водозахист становить 500 метрів, всі кнопки загвинчуються для кращої герметичності корпусу, а з протилежного боку є гелієвий клапан для стабілізації тиску в годинах, коли ви спливаєте з великої глибини на поверхню (це потрібно елементарно для того, щоб скло від тиску не лопнуло) . У дайвінгу дуже важлива техніка безпеки та вам важливо розуміти, скільки часу проведено під водою і коли закінчиться кисень у балоні. На цей випадок у годиннику є безель, що обертається проти годинникової стрілки, який дає можливість фіксувати час.

Ремінець загалом міцний, еластичний і зручний. Його без проблем можна надіти на гідрокостюм, а якщо ви отримуєте задоволення від повсякденного носіння годинника, тобто два фіксатори для регулювання довжини ремінця.

Давайте не забудемо згадати і мінуси годинника. У Invicta 18532 Subaqua Noma V встановлений досить складний швейцарський механізм Swiss Made з калібром Ronda 5040.F. Особливість цього механізму полягає в тому, що тут є повний спектр дати (дата, дні тижня, місяці) та секундомір. Так само особливість полягає в тому, що регулювання дати, днів тижня та місяців відбувається через натискання кнопочок, які втоплені в корпус, натискаються гострим предметом (наприклад: ручкою), і практично непомітні погляду. Все це добре, але ось Invicta не змогла це зручно оформити. Вийшло красиво і погано читаємо, до того ж залишається загадкою, чому світлонакопичувачі є на мітках годинника, а на стрілки їх не нанесли. Економія? Сумніваюсь.

Що ж, давайте підбивати підсумки. Invicta 18532 Subaqua Noma V - це реально ефектний годинник, який створений для комфортного плавання, професійного дайвінгу, активного способу життя і просто насолоди від епатажного аксесуара. Цей годинник однозначно подарує вам новизну відчуттів і, сподіваємося, стане важливим супутником у будь-якій подорожі.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар