Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
+38 (097) 120-94-13 написать в Telegram
Папка порівняння порожня
Нема обраних товарів
0 Кошик порожній

Жіночий годинник Invicta Disney

post_border
21 Квітня 2018, Сб
0

Вчора нарешті приїхали довгоочікуваний жіночий годинник Invicta Disney. Особисто я їх чекав скоріше не тому, що це Disney, а тому, що це перша жіноча сабаква 2 на металевому браслеті. Модель є жіночою версією моїх особистих, улюблених годинників Invicta. Ось таке вийшло сімейство!

Відразу обмовлюся, що мій годинник фул Swiss Made. Жіночі годинники мають тільки швейцарський механізм "Swiss Movement". Покрутивши в руках, розглянувши годинник своїми перфекціоністськими очима я візуально не можу побачити різниці в якості. Ціна мого годинника буде помітно вище. Не впевнений, що напис "Swiss Made" того вартий. Особливо для дівчини, у якої в основному інші критерії вибору аксесуарів. Давайте на них і зробимо акцент.

Годинники ці випущені обмеженим тиражем в 3000 екземплярів. На циферблаті і задній кришці годинника горделиво красується силует Міккі Мауса. На мітках годин так само можна побачити логотипи мишеняти. Інвікта все ніяк не поліпшить підсвічування цих елементів. Зараз вони дуже тьмяні.

Читаємість циферблата як завжди слабка в цих моделях, але виглядає він шикарно. Дивишся на нього і через деякий час розумієш, що хотів же час начебто подивитися і просто завис.

Підсумую статтю парою сухих характеристик. Скло в годиннику загартоване Flame Fusion. Робиться за запатентованою технологією. Дуже міцне, стійке до ударів. Перевірено це особисто мною і безліччю власників Invicta. Ну і звичайно ж водозахист 500 метрів. Це ж сабаква! Тут все по-дорослому. Кнопочки і заводна голівка закручуються для кращої герметичності корпусу.

Годинники поставляються в лімітованій коробочці Invicta із зображенням Міккі Мауса. Чоловіки, якщо ви хочете здивувати і гарненько порадувати свою дівчину, то цей годинник вам на допомогу. Ну а я бажаю вам відмінних вихідних і прекрасного настрою!

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар