Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
+38 (097) 120-94-13 написать в Telegram
Папка порівняння порожня
Нема обраних товарів
0 Кошик порожній

Годинник від Діда Мороза

post_border
29 Листопада 2017, Ср
0

Ви були хорошим хлопчиком у році, що минає? Перекладали бабусь через дорогу, займалися безпечним сексом і як хоч трохи поважає себе людина оперували з гарячими закусками? Звичайно ж, тепер ви думаєте, що в новорічну опівночі неголений мужик у червоному сіпуні покладе вам під ялинку гідний подарунок? Даремно! Такий великий, а у казки вірите. Ні, безумовно, Дід Мороз існує (саєчку тому, хто ризикне довести протилежне). Але листа Бородатому ви не написали?! Семен Семенович…

ОК, не дякуйте, ми зібрали для вас ідеї для найоригінальнішого подарунка собі коханому, такого, щоб і престижно і водночас дуже чітко.

Почнемо з аперитиву від Seiko. Японці випустили прямо ось правильну колекцію годинників Presage. 1 січня (а це буде понеділок) ви зустрічаєтеся з колегами, вони скаржаться на те, що голова бо-бо, а вінегрета ще тазик, а у вас на руці булькає твір бартендера Хісаші Кіші, що творить у Токіо в барі Star Bar. Seiko надихнулися синім напоєм Starlight і рожевим SakuraFubuki, а протверезівши, створили дивовижної краси годинник, циферблат якого виконаний у техніці гільйоші та покритий 7-ма шарами лаку відповідних відтінків.

Наступний варіант подарунка для тих, хто швидко та без підказок відповість на запитання: «2018 – рік чого?». Рік вибору Путіна знову на посаду президента? Рік 22 Олімпійський Ігор? Всесвітня шахова олімпіада в Астані? Близько, але не те! Це ж рік жовтого земляного собаки, панове! У Швейцарії про це пам'ятають і тому будинок Chopard випустив годинник LUC XP Urushi Year of the dog із запасом ходу о 65 годині. На корпусі моделі у старовинній японській техніці лаку урусі намальований пес Акіта-іну пензля майстра Кіїширо Масумара. Усього існує 88 екземплярів Urushi Year of the dog. Ви вдумливо оціните гру – 8.8. Найщасливіша кількість по-східному!

До створення цієї моделі приклав руку та групу крові нащадок царської династії Ростислав Романов. На мокру справу князь пішов з великою метою – він капнув трохи своєї крові на циферблати годинника від бренду «Ракета», присвячених Жовтневій революції. Це має символізувати скорботу за всіма загиблими в революціях. Готично, символічно, монархічно.

Гламурно, агресивно, фешн. Це вже про роботу Hublot у колаборації з тату-студією Каньє Веста Sang Bleu. The Big Bang Sang Bleu за дизайном нагадують «Вітрувіанську людину» великого да Вінчі та посипані діамантами до непристойності. І після непристойності теж.

342 року знадобилося швейцарському бренду Zenith на створення моделі Defy Lab. У концепті Defy Lab закладено ідеї астронома XVII століття Християна Гюйгенса ван Зейліхема, того самого, що знайшов на Сатурні кільця, знайшов на Сатурні Титан і, до того ж, розробив першу модель годинника з маятником. Власне, Defy Lab – це скелетон, але дуже своєрідний. Отвори на ажурному циферблаті складаються зображення логотипу бренду Zenith – ранкову зірку.

А ось знаєте, що буде з тими, хто погано поводився у 2017? Хто часто мив свій автомобіль, а потім через це все місто мокло під дощем? Хто змішував дорогий віскі з кока-колою? Зрештою, хто не давав коханій дівчині дивитися Камеді-вумен і вигулював зранку її чихуахуа без ентузіазму? Сувора кара, зневага трудящих і годинник від Patek Philippe - референс 5790! Ось вам, хлопчаки-погані! Насправді, на диску реперів 21 Savage та Offset Without Warning ця модель згадується 10 разів у різних композиціях. Але таких ходиків не існує у природі! Вони є вигадкою чистої води або як варіант натяком на зняті з виробництва хронографи референс 5970. Ці купити ще можна, але тільки на аукціоні і лише за 100 000 доларів.

Робіть висновки і поводьтеся добре, хлопчики. І тоді, можливо, під ялинкою ви знайдете ще й Снігуроньку. З наступаючим! Ваша Н.К.

Автор: Наталія Корскова

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар