Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
+38 (097) 120-94-13 написать в Telegram
Папка порівняння порожня
Нема обраних товарів
0 Кошик порожній

Як вибрати годинник

post_border
23 Серпня 2017, Ср
0

У світі існують тисячі марок та мільйони моделей годинників, тому вибір свого аксесуару зазвичай не займає 5 хвилин. Тут необхідно зважити всі ЗА і ПРОТИ, і прийняти собі важливе рішення. Звичайно ж є люди, які ухвалюють рішення блискавично, але ця стаття точно не для них.

Чи є серед Вас ті, хто має це фото викликає легкий напад паніки? Існує така думка, що чим більший вибір, тим краще. А ось і не завжди це правда. Коли клієнт вибирає годинник тривалий час, він сам у результаті зізнається, що втомився, і вже просто хоче насолоджуватися покупкою, а не нескінченним перебором.

Ну що ж, ми склали для вас 12 рекомендацій, які, сподіваємося, полегшать Вам пошуки своєї найулюбленішої моделі!

Рекомендація №1:

Якщо Invicta з топової серії Arsenal - це те, чого Ви дійсно хочете, не варто викидати гроші на бюджетнішу серію тільки заради того, щоб купити хоч якийсь годинник. Краще підкопіть суму, що бракує. В іншому випадку мине час, і ви знову почнете облизуватися на те, що хотіли спочатку - у результаті витрати будуть більшими.

 

Рекомендація №2:

Завжди знайдеться той, хто розкритикує Ваш вибір, тому купуйте насамперед для себе, а не з метою справити на когось враження.

 

Рекомендація №3:

Не купуйте годинник того стилю, який Вам не до вподоби, тільки тому, що в них чудовий механізм. Ви ж не зможете носити навиворіт годинник. Повірте, про крутість вашої моделі дізнаються лише рідкісні цінителі.

 

Рекомендація №4:

Розмір має значення. Великий годинник – це мода, це стиль, але враховуйте розмір свого зап'ястя. Величезний годинник на невеликій руці виглядає безглуздо.

 

Рекомендація №5:

Купуючи годинник, переконайтеся, що вони будуть добре поєднуватися з Вашим повсякденним одягом. Ви ж не хочете перекроювати весь свій гардероб під новий годинник! PS: Якщо Ви досягли того рівня, коли Ваш одяг зберігається в окремій кімнатці, пропустіть цю рекомендацію.

 

Рекомендація №6:

Білі циферблати - нарядніші і розбірливіші, а чорні - "крутіші" і спортивніші.

 

Рекомендація №7:

Ремінець зі шкіри або каучуку легше, м'якше, приємніше сидить на руці, а браслет агресивніший, важчий і вічний. Якщо Вам подобається шкіра, купуйте годинник на шкірі, а не на браслеті, тільки тому, що той міцніший. Нехай шкіра прослужить менше, проте принесе Вам справжнє задоволення.

 

Рекомендація №8:

Жоден годинник не задовольнить вас повністю. На світі немає єдиної досконалої моделі. Якщо не вірите, запитайте, чому деякі люди мають по 20 годин у колекції.:)

 

Рекомендація №9:

Невелика колекція з 4 виняткових годинників - краще, ніж з 10 пересічних.

 

Рекомендація №10:

Не витрачайте тонну часу на купівлю. Годинник - це не спонтанне придбання і тут потрібно зважити "За" та "Проти", але довго зважуючись, є ймовірність того, що Ви придумаєте безліч причин, щоб відмовити собі в задоволенні і взагалі залишитеся без годинника. Насолоджуйтесь покупкою, Ви це заслужили!

 

Рекомендація №11:

Не забувайте, що годинник, випущений обмеженим тиражем, згодом лише дорожчає.

 

Рекомендація №12:

Хто-небудь коли-небудь скаже Вам: "Ти витратив стільки грошей на годинник! У тебе їх так багато в колекції. Навіщо?" Ви не повинні нічого пояснювати, Вас все одно не зрозуміють.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар