Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
+38 (097) 120-94-13 написать в Telegram
Папка порівняння порожня
Нема обраних товарів
0 Кошик порожній

Ірідієва новинка Invicta

post_border
16 Жовтня 2018, Вт
0

Якщо поглянути на криву розвитку бренду Invicta і на те, як вони це роблять, то стає зрозуміло, що хлопці дуже сучасні і моментально підхоплюють тренди, а зараз це один з ключових елементів успіху. Все настільки швидко рухається і змінюється, і якщо ти не в темі, то будь добрий - за борт.

Чекаючи вихід найсвіжіших новинок Invicta, ми завжди знаємо, що буде щось цікаве. І коли з'явилися перші годинники з епатажним, іридієвим покриттям, я здивувався, але не зрозумів такої моди. Але інтерес однозначно виник, тому не привезти такий годинник, було б блюзнірством.

Відразу скажу, що на дотик таке покриття як ніжний пісочок з легкої шорсткістю. Це із зовнішнього боку. А з внутрішньої сторони метал дуже гладенький. В цілому виглядає звичайно епатажно. Незважаючи на те, що дизайн саме цієї моделі не дуже помітний, за рахунок такого кольору кожен перехожий витаращиться на Ваш аксесуар, але якщо Ви любите увагу, то це точно Вам сподобається.

Модель помістили до колекції Sea Base.

Тут зазвичай моделі з професійним водозахистом, але не цього разу. У цих водозахист 200 метрів і заводна голівка не загвинчується, тому доктор прописав просто купатися, ніяких занурень. Хоча, знаєте, з таким дизайном ну не хочеться в цьому годиннику пірнати на дно океану.

Так само порушили традицію сапфірового скла в колекції. Зазвичай в лінійці Сі Бейс встановлюють саме сапфір, але в цій моделі на варті фірмове скло Flame Fusion, яке Інвікта ставить практично на всі свої топові моделі.

Підсвічування не дуже яскрвае, і швидко тьмяніє, але тим не менш час завжди можна розгледіти.

Розміри годинника чисто інвіктовські. Діаметр корпусу 50 мм, товщина 17 мм, вага комфортна для такої шайби - 276 грам. Дуже мені подобаються застібки Метелики, саме така встановлена ​​тут. Вона зручна і повністю приховує механізм кріплення. Естетика ...

Наостанок зазначу, що годинники випущені обмеженим тиражем в 1000 екземплярів. І якщо Інвікта зазвичай хитрує в цьому, коли бере вже готові рішення дизайну, додає пару дрібниць і випускає обмежений тираж, то тут дизайн свіжий, тому годинник дійсно в якійсь мірі особливий.

Кому б я порекомендував модель? Чоловікові, який в змозі дозволити собі витратитися на 200+ доларів і розуміти, що годинник цей він буде носити не кожен день, а тільки при особливих випадках, і тільки під певний одяг. Загалом якщо годинника у Вас ще немає взагалі, то краще подивитись що-небудь не таке епатажне.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар