Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
+38 (097) 120-94-13 написать в Telegram
Папка порівняння порожня
Нема обраних товарів
0 Кошик порожній

Новинки швейцарського годинника Invicta

post_border
23 Вересня 2015, Ср
0

В індустрії виробництва брендового годинника зміна трендів відбувається дуже повільно. Оновлення стилю ремінця або кольору дорогоцінного каміння – це вже значна подія. Багато фірм не зраджують класиці ніколи, але Invicta стежить за модою і пропонує покупцям рішення у стилі сезону. Ми підготували для Вас міні огляд про цікаві новинки швейцарського годинника цієї компанії.

 

Спортивний стиль

 

Часто виробники жертвують зовнішнім виглядом спортивного годинника для експлуатаційних характеристик. Але Invicta S1 Rally 19906 ламає стереотипи. Виробник не боїться наносити позолоту на корпус та використовувати загартоване скло FlameFusion, виготовлене за фірмовою технологією. Однією з найбільш яскравих особливостей новинки швейцарського годинника вважається виконання ремінця. Перфорована шкіра чудово виглядає та доповнює загальний яскравий стиль.


Повсякденний годинник

 

Цікавим рішенням виглядає додавання до повсякденної моделі елементів ділового стилю та опцій для людей, які ведуть активний спосіб життя. Якщо Ви шукайте продумані та універсальні новинки швейцарського годинника, на Invicta Reserve Jason Taylor LE 16304 безперечно потрібно звернути увагу. Вони мають масивний корпус із нержавіючої сталі та ефектний дизайн. Годинник однаково добре виглядає як на діловій зустрічі, так і під час походу в кіно. А ті, хто веде активний спосіб життя, оцінять безель з хвилинною розміткою та підсвічуванням елементів циферблату. Чи варто говорити, що модель випущена обмеженим тиражем 999 екземплярів.


Діловий стиль

 

Здавалося б, що можна додати до витонченого позолоченого корпусу та браслета? Однак новинки швейцарського годинника відрізняються екстравагантністю. Invicta Reserve Cadet 10741 виглядає дуже цікаво за рахунок нестандартного поєднання золота із синім циферблатом. Це робить модель привабливою та агресивною. А повністю швейцарський механізм прямо говорить про статус годинника. Вони приємно виділяються і натомість класичних ділових хронометрів.


Годинник для дайверів

 

Новинки швейцарських годинників у цій сфері завжди зустрічаються з ентузіазмом. Крім високої якості матеріалів та гарного дизайну, годинник повинен бути максимально захищеним від попадання води. Відмінним прикладом є Invicta Subaqua Noma V 12888 . Дуже масивний позолочений корпус кріпиться до руки поліуретановим ремінцем, якому не страшна волога та перепади температур. Годинник витримує занурення з аквалангом на більшу глибину (номінальний показник захисту 500 метрів). Цікаво виглядає заводна головка, що складається вдвічі. Кнопки хронографа заховані під гайкою, що забезпечує повну герметичність.

 

Як бачите, виробник пропонує безліч інноваційних і цікавих рішень виконання, поєднань кольорів, змішань стилю. Але ми висвітлили далеко не всі популярні моделі. Розгляньте їх докладніше, заглянувши на сторінку з фотозвітом про чудові колекції цінителів годинника Invicta .

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар