Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
+38 (097) 120-94-13 написать в Telegram
Папка порівняння порожня
Нема обраних товарів
0 Кошик порожній

Топ недорогих часових брендів

post_border
22 Травня 2019, Ср
0

У світі наручних годинників можна заплутати. Брендів дуже багато. Навіть через 6 років в продажах наручних годинників я не знаю і половини.

Але якщо бути відвертим, то і не потрібно знати все. Є з десяток видатних та цілком доступних за ціною, яких вам вистачить з головою, щоб вибрати собі класний годинник.

Що підштовхнуло мене до цієї статті? Вчора я дивився відео, де експерт по наручним годинниках розносив фешн бренди типу Michael Kors і Guess. Я перейнявся. Чому? Та тому, що якийсь час стикався з цим годинником і вже писав, що це просто китайське фешн гівно, яке робиться за копійки, а продається по серйозним цінами. Так до речі, середня ціна Michael Kors - 9000 грн. Ви з глузду з'їхали?

У цій статті я хотів би познайомити вас з деякими брендами, які за ціну в 9000 грн запропонують вам реальну якість, і це не просто китайські пустушки, а годинник з 10ти, а деякі з 100 літніми історіями.

1. Tissot.

Тут багато говорити не потрібно. У кожного на слуху. У цього є і мінус. Багато підробок. Чим топовіший бренд, тим більше копій. Є звичайно невдалі моделі. Я не раз чув, що за не малі гроші продається відверто проста туфта, але в цілому ця марка як і раніше може запропонувати багато цікавого з клеймом "Swiss Made" як для чоловіків, так і для жінок.

2. Certina

Менш відомі, але тим не менше нічим не гірші за тих же Tissot. Модельний ряд так само дуже великий. Дуже багато класних годинників саме для жінок. За ціну в 6000 грн можна знайти модельки з клеймом "Swiss Made". Вони прості, але простото - не значить не якісно!

3. Swiss Military.

Ще один швейцарський бренд більше з ухилом в воєнізований дизайн. Модельний ряд дуже великий. Знову ж, годинники є і для чоловіків, і для жінок. Все з клеймом "Swiss Made".

Тепер в один ряд хочу поставити кілька японців.

4. Seiko і Citizen.

Дуже великі  компанії з величезною історією, з масою інноваційних впроваджень. Абсолютно різнопланові годинник. Citizen запропонує величезний вибір моделей як для чоловіків, так і для жінок.

5. Американський бренд Bulova.

Прекрасна якість. Багато годинників з клеймом "Swiss Made". Шикарна колекція Accutron, яка неймовірно порадує жінок.

Легко торкнуся бренду INVICTA (якщо ви вже опинилися на сайті з продажу цього годинника). Це фешн годинники, які на відміну від вище перерахованих Michael Kors або Guess випускають моделі, якість яких відчувається дорожче, ніж їх ціна. Так, вони специфічні, великі, не кожному підійдуть. Для цього я запропонував варіанти вище. Головне не ведіться на гучні імена фешн брендів одягу, які досягли успіху в тій області, але до годинників в більшій мірі не мають ніякого відношення.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар