Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
+38 (097) 120-94-13 написать в Telegram
Папка порівняння порожня
Нема обраних товарів
0 Кошик порожній

Великий годинник

post_border
14 Червня 2017, Ср
0

Наручний чоловічий годинник – це брутальний аксесуар, який чудово показав себе у тріо із запахом тестостерону та триденною щетиною. Великий же наручний годинник - це потужний маяк, на світ якого тягнеться загальна жіноча увага і не тільки вона!

Отже, хто першим зробив ставку на наручний годинник великого діаметру?

Звичайно, люди, яким було мало часу, вони працювали на випередження і тому чекали від свого годинника не тільки точного часу, а й вірних орієнтирів у просторі.

Саме для спортсменів та екстремалів мануфактури налагодили випуск годинника з особливим функціоналом. Але компаси, GPS-навігатори, таймери, глибинометри просто не поміщалися в стандартні корпуси і тоді годинники пішли на ризиковані кроки і явили світові годинник по-справжньому великих калібрів . Світ здивувався і прийняв новинку на ура.

Втім, якщо ви в темі, то розміри перших «великих» годинників і вас здивують. Зухвалим діаметром у 80-х роках минулого століття вважався корпус 38 мм. Для порівняння, вже через 25 років та ж модель мала корпус у 42 мм, а сьогодні і 52 мм – загалом норма. Справа тут, шановні знавці, не в гігантоманії, точніше, не тільки в ній. Чоловіки ростуть! І статевозріла особина 21 століття значно більша за свого побратима зі століття 20-ого!

А якщо зап'ястя нашого сучасника таке потужне, міцне, сильне (автор, зупинися!), то і наручний аксесуар повинен бути йому під стать. Тим більше, якщо стати вимагає якості та рівня, який можуть забезпечити круті бренди! Ховати крутий бренд під манжетом – сумнівна скромність! Ось якщо гарно – то щоб здалеку і всім!

Жарти убік, виробництво значних хронометрів - справа не проста. Годинникові компанії для чоловіків-максималістів або розробляють спеціальні калібри, або ж у ваших гігантах прихований механізм стандартного розміру, але спосіб його кріплення надзвичайно технічно складний. І при цьому, п'яти- , шести-, дев'ятисантиметрова шайба повинна небагато важити , інакше власник годинника ризикує наростити собі пристойні трицепси на одній руці.

Всі ці новаторські фішки, безперечно, виправдані.

Великий годинник = великі функціонали = видовищні ускладнення.

Спортивні чи ділові, вони однаково зручні за рахунок шикарної наочної індикації , тактильно комфортних кнопок та вродженого чоловічого шарму (автор, зупинись!).

Автор: Наталія Корскова

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар