Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
+38 (097) 120-94-13 написать в Telegram
Папка порівняння порожня
Нема обраних товарів
0 Кошик порожній

Жіночий наручний годинник

post_border
12 Жовтня 2017, Чт
0

«Деспіт і міщанин, не ламайте мені руку!»

М. Булгаков, «Майстер і Маргарита»

Забудьте про бантики, стрази та розписні циферблати – цей декор залишимо провінціалкам, а самі спрямуємо допитливий погляд у майбутнє, і вже сьогодні спіймаємо за хвіст годинникові тенденції жіночої моди – 2018.

Поза всяким сумнівом, «багаті» мотиви одного разу знову повернуться, адже все вдруге у підмісячному світі.

Так, експертна комісія нашої спільноти вважає, що у 2018 році на тендітній жіночій руці знову опиняться великий годинник – адже це так контрастно та еротично. І тут ми спостерігаємо черговий віраж моди: від більшого до меншого і навпаки .

До речі, ще за радянських часів, коли комсомолки та активістки строєм носили золоту мініатюрну «Чайку», неформалки надавали перевагу годинникам старшого брата. Із цієї ж опери – тенденція №2. Моделі стилізовані під чоловічі . Пристойно пояснити любов представниць слабкої статі до великих чоловічих калібрів складно (поручик, мовчати!). Це як спроба зрозуміти, чому Вона нишком юзає Твій парфум. І пінку. І бритву. Але ж це секрет!

Зверніть увагу, що у фаворі технічність. Тенденція №3 – функціональність. Що це означає? Тільки те, що модна жінка і активна жінка. Годинник, що поєднує в одному корпусі безліч функцій і приладів, стає саме тим аксесуаром , який чудово гармонує і з кросівками, і з модельними туфлями.

Скелетони, нарешті, привернуть жіночу увагу і це тенденція №4.

Так історично сталося, що годинник з відкритим механізмом випробував і полюбив перших чоловіків. Однак у 2018 році кістяки все частіше будуть помічені на дамах. Стимпанк знайшов друге дихання і в годинах це відчувається гостро.

Шанувальникам традиційності переживати не варто – класика не вийде з часу ніколи. П'ята тенденція – рівняння на сучасну класику ! Що це означає? Елегантність-2018 підкреслюють, як дивно це не звучало, металеві браслети в поєднанні з жіночними корпусами і, очікувано, тонкі шкіряні ремінці в дуеті з мініатюрними циферблатами.

Що стосується колірної гами, ризикуємо зробити прогноз – якщо 2017-й був роком пастельних відтінків, то наступний має стати роком квітів, що кричать, таких, як червоний, індиго, апельсиновий і лаймовий. Але на популярність білого та жовтого металів (будь-якого ступеня коштовності) це не впливає!

Слідкуйте за часом – не відставайте від моди!

Автор: Наталія Корскова

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар