Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
+38 (097) 120-94-13 написать в Telegram
Папка порівняння порожня
Нема обраних товарів
0 Кошик порожній

Швейцарський хронометр Invicta

post_border
04 Листопада 2017, Сб
0

Ви любите годинник великий, годинник брутальний, годинник дуже-дуже точний? Ця стаття для вас. Сьогодні ми поговоримо про три швейцарські, сертифіковані хронометри Invicta з максимальною точністю ходу (заявлені відхилення на місяць +/- 2 секунди).

Мені завжди було цікаво подивитися на людину, яка реально стежить за цими невеликими похибками. У цілому нині покупця можна завжди розділити на дві категорії. Одним важливіший зовнішній вигляд, вони платять гроші за стиль і їм начхати на напис "Swiss Made" та інше. А ось другий тип прискіпливо копошиться в характеристиках, вивчає місяцями, аналізує, радиться на форумах, зважує і тільки потім приймає рішення про покупку. В даному випадку і вівці цілі і вовки ситі, так як і дизайн реально привабливий, і швейцарська збірка і механізм, дорогий-надійний, та ще й хронометр з написом "chronometer certifier" на циферблаті.

Що стосується дизайну, то тут ми можемо бачити масивну шайбу, яка не тільки виглядає як та, але ще й важить аналогічно (367 грам). Одразу привертає увагу циферблат. Купа елементів, за читання взагалі нічого не зрозуміло, але коли ви дивитеся на цей циферблат, ви вже і про час забули насправді. Виглядає циферблат дуже чудово. Повірте, оцініть цю красу не тільки ви, а й оточуючі. Слід зазначити, що час, напевно, простіше зчитуватиме у темряві, оскільки світлонакопичувачі чіткі та зрозумілі.

Що я все про дизайн, а нічого не показую. Буквально кілька елементів годинника.

Загалом це дуже надійний годинник. Їх береш до рук і розумієш, що річ якісна та неубита. Додам, що годинник цей - дайверський. Водозахист професійний - 500 метрів, кнопки загвинчуються для кращої герметичності. Загалом пірнайте глибше, за годинник не переживайте!

Ну і наостанок, звичайно, ціна. 400-450 $ середній чек годинника. Хтось скаже "дорого", хтось скаже "дешево", а ті, хто інвікту носять вже давно, зізнаються, що годинник коштує дешевше, ніж виглядає і дає за якістю.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар