Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
+38 (097) 120-94-13 написать в Telegram
Папка порівняння порожня
Нема обраних товарів
0 Кошик порожній

Наручний годинник та ремінці

post_border
04 Січня 2017, Ср
0

Які зовнішні параметри характеризують добрий статусний годинник? Це - дизайн, матеріали та ремінець годинника. Якщо це триєдність підібрано правильно, то рахунок 3:0 на користь власника годинника.

Про дизайн різноманітних колекцій швейцарських годинників прочитати можна тут . У цьому ж матеріалі ми поговоримо про браслети, як про додаткові атрибути, що підкреслюють смак, становище і, головне, переваги власника годинникового механізму.

Традиційні для швейцарських годинників шкіряні, поліуретанові, каучукові ремінці, сталеві та титанові браслети та інші.

Suum cuique (кожному своє – латина). Розглянемо - кому який формат ремінець чи браслет ближче до руки та серця.

«Джентльмен ніколи не буде поглядати на годинник, якщо жінка повільно роздягається...»

Безперечно, шкіряний ремінь на годиннику – це з набору джентльмена. Того самого джентльмена, що колись носив капелюх і тростину, а в наш час носить костюм від Brioni та має офіс у центрі міста. Тому що годинник на шкіряному ремінці там гармонує з Dalmore 50 та Montblanc.

Так, шкіряний ремінь боїться вологи, та він недовговічний, але це означає, що людина, яка віддає перевагу шкірі, може дозволити собі міняти ремінці часто, не замислюючись про їхню практичність і ціну.

«Жодних концепцій – тільки власні враження, емоції та досвід – ось що таке важкий метал!». Ян Гіллан (Deep Purple)

Не такий він і важкий, метал, який прикрашає деякі лінійки швейцарських годинників . Але концептуально металеві браслети більш демократичні за шкіряні ремінці. Метал (сталь, титан та ін.) хороший у робочі будні, такі годинники не знімають, моя руки, займаючись у тренажерному залі або проводячи гарячі переговори. Так, вони не такі емоційні, як шкіряні і не залишають після себе післясмак гарної сигари, але металеві браслети – це озброєння та броня одночасно. Якщо надійність – ваш концепт, то металевий браслет для вас.

«Чудово пройшов 10 миль. Провів зв'язок із Войтеком. У них все добре на Петріот-Хіллз, а я варю кашу». Федір Конюхов, «Мої подорожі. Наступні 10 років»

Не обов'язково бути Федером Конюховим, щоб отримувати кайф від сходжень, занурень, подолань відстаней та часу. Так, і часу також. Тому що на воді та під водою, на горі та в печері сприйняття часу змінюється і тільки ідеальний годинник може повернути мандрівника-екстремалу-дайвера-дігера (потрібне підкреслити) в реальність. І без поліуретанового ремінця годинник з такою кармою не буде ідеальним. Поліуретан легко переносить вологу, сухість та перепади тиску. До речі, подібними якостями володіє і нейлоновий ремінець , але поліуретанові ремінці або ремінці із силікону – це драйв та адреналін у чистому вигляді!

Перш, ніж купити новий екземпляр годинника, дайте відповідь собі відверто: «Хто я?» і потрібний ремінець сам сяде вам на руку.

Автор: Наталія Корскова

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар