Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
+38 (097) 120-94-13 написать в Telegram
Папка порівняння порожня
Нема обраних товарів
0 Кошик порожній

Новинка Invicta з колекції Reserve Venom

post_border
20 Груднья 2015, Нд
0

Напевно ні для кого не є секретом, що більшість товарів, які зараз виходять - це все старі версії з удосконаленим дизайном, наявністю кількох нових фішок і добре присмаченим піаром, щоби все це продати. Не приховуватимемо, Invicta використовує все той же, перевірений підхід. Давайте переконаємося разом у цьому прикладі новинки Invicta 14464 з колекції Reserve Venom.



Почнемо із дизайну. Якщо Ви коли-небудь бачили годинник Invicta з колекції Reserve Venom, Вам не варто пояснювати, що в дизайні корпусу та ремінця нічого не змінилося. Це, як і раніше, масивна шайба зі своєрідними, унікальними формами. Все по-старому. Навіщо міняти те, що й так вже має гарний попит?



Натомість дизайн циферблата змінився координально, але тут теж не обійшлося без легкого пилу у вічі. При першому погляді на циферблат думаєш: "Огооо.. Invicta винайшла якийсь новий механізм. Круто!" А тепер давайте згадаємо стару-добру модель Invicta 6777 . Вам її функціонал нічого не нагадує? Все вірно, абсолютно такий же механізм встановлений в моделі 14464, відповідно і функціонал все той же, але тут слід віддати належне інвікт, вони не тупо під кальку зняли калібр, а дизайнерськи його вилизали. Циферблат, при всьому різноманітті функцій читається на відмінно, чого не можна було сказати про циферблат в моделі 6777, читання якого була на 3+.



Не буду глибоко вдаватися в характеристики, тут як і раніше 1000 метровий водозахист, властива для практично всіх годинників з колекції Venom, тут підсвічування чомусь тільки міток годинника, абсолютно непотрібна шкала тахіметра для визначення швидкості руху на підставі пройденого і абсолютно потрібні секундомір і повний спектр дати (місяць, день тижня, число), які регулюються маленькими кнопочками, захованими з усіх боків у корпус годинника.

Підходячи до завершення хочеться відзначити, що ціна на це диво техніки спочатку була досить високою і становила не менше 500-600 $, але через деякий час знизилася і тепер коливається на рівні, трохи вищому, ніж на старі моделі Reserve Venom, тому я рекомендую цей годинник до покупки, вони своїх грошей коштують.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар