Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
+38 (097) 120-94-13 написать в Telegram
Папка порівняння порожня
Нема обраних товарів
0 Кошик порожній

Згодом не жартують

post_border
06 Вересня 2017, Ср
0

- Як провести час?

- Час не проведеш!

Тільки сноби вважають, що справжній швейцарський годинник – це зразок консерватизму. Хвала Хроносу, мануфактури пам'ятають про те, що на Землі зустрічаються люди з почуттям гумору і випускають (рідко, але влучно) дуже дотепні екземпляри годинника. Деякі моделі варті того, щоб про них розповісти докладніше.

Особливо у цьому плані відрізняється молода швейцарська компанія Romain Jerome . Бренд з'явився на світ 13 років тому і встиг заробити репутацію компанії зухвалою і як різка куля.

Зверніть увагу на модель від Romain Jerome годинник Moon Dust-DNA . Це космос! Причому, у буквальному значенні слова. Хронограф зроблений з місячного пилу, що потрапив на Землю разом із скафандрами з «Аполло-1». "Всього" 12 000 $ і:

"Я - Земля, я своїх провожаю вихованців,

Долітайте до самого Сонця,

І додому!

Про ще один шедевр від Romain Jerome і говорити було б ніяково, але формат зобов'язує. Модель Artya Coprolite by Arpa – це отрута. І кал. У буквальному значенні слова. Корпус годинників з невідомої причини вирішили зробити з скам'янілого гною динозавра, а ремінець - це шкіра смертельно отруйної чорної жаби. І вся ця пишність прикрита легкою патиною старовини у вигляді грубого металевого кільця на циферблаті кольору старої кавоварки. Yvan Arpa , виконавчий продюсер бренду, вважає, що Coprolite повинні до вподоби вегетаріанцям. Не бачу логіки!

99 Джокерів. This is колекція від Костянтина Чайкіна . Фартовий цей Чайкін, схоже, майстер. І талановитий. Інакше не був би він єдиним росіянином в Академії незалежних годинникарів ( Academie horlogere des createurs independants ). Джокери від Чайкіна – надзвичайно стильні. Коштують 6990 євро і являють собою стилізованого, але легковпізнаваного суперлиходія, у якого погляд – це індикатор годин і хвилин, а знаменита посмішка – фази Місяця.

До речі, 7000 євро за Чайкіна – це копійки. Місяць від Чайкіна обійдеться вже в 150 000 $. У моделі " Місяцехід " відразу посередині циферблата знаходиться Місяць - об'ємна куля, виготовлена з вуца. Це індійська сталь із особливо красивою візерунчастою поверхнею. Чайковський Місяць постійно потрапляє у земну тінь – срібну півсферу, вкриту чорним родієм. Дуже стильно, дуже креативно!

Може скластися враження, що тільки молоді компанії ризикують дотепити у своєму годиннику. Та ні! Згадаймо матроса Попая від Rolex . 29 титанових годинників, на корпусі яких живе своїм життям мультиплікаційний герой, райдер якого оцінений у 31700 $. Комізм ще й у тому, що за ці гроші ви отримуєте не лише годинник, але й банку шпинату та консервний ніж.

А насамкінець давайте оцінимо жарт гумору від Thomas Prescher . Годинник Mysterious Automatic Double Axis Tourbillon з двовісним турбійоном, що ширяє. Занесіть 400 000 $ своєму вартовому дилеру і оцініть товар - єдина на планеті годинникова автоматика з вертикально розташованими пластинами по обидва боки механізму. Індикатор часу – барабани, між якими тривимірний місяць. Воно працює, панове! ЯК?!

Томас Прешер, господар Thomas Prescher в одному з інтерв'ю сказав: «Ми, годинники, ніколи не говоримо про якусь роботу, що це – добре. Ми завжди говоримо просто «зійде».

Ну що, зійде?))

Автор: Наталія Корскова

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар