Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
+38 (097) 120-94-13 написать в Telegram
Папка порівняння порожня
Нема обраних товарів
0 Кошик порожній

Водозахист годинника Invicta

post_border
06 Червня 2016, Пн
0

ВодоЗА чи водоНЕ? Віддаючи свій голос ЗА якісний годинник швейцарської якості, все-таки пам'ятайте, що водоЗахист – це одна зі складових успіху Invicta!

Дійсно, за ступенем захисту від вологи умовно годинник можна розділити на мінімально водозахищений та професійний глибоководний годинник. Перші за старих часів називали ще бризкозахищеними і цим усе сказано. Плавати в таких годинниках - не можна, танцювати під дощем - не можна і говорити більше про них нема про що.

А ось професійний глибоководний годинник гідний того, щоб у них розібратися докладніше.

Для початку важливо розуміти, що тільки ті годинники, які відповідають стандартам ISO та Бюро Стандартів Швейцарської Годинної Промисловості, будуть дійсно водозахищеними.

Інвікту – безперечно, відповідають усім високим стандартам!

Що таке годинниковий водозахист в Інвікті?

Це комплекс якостей, що дозволяють годинникам перебувати у воді тривалий час без загрози збою в роботі механізму. Ступінь водозахисту вказується в атмосферних одиницях. Вона (ступінь) відповідає тиску, при якому годинникова компанія присягається гарантує абсолютну герметичність корпусу і маркується на корпусі як WATER RESISTANT (WR).

Нижче – невелика шпаргалка для тих, хто хоче навчитися вибирати водозахищений годинник.

Маркування WR30 означає, що корпус вашого годинника герметичний (крім заводної головки) настільки, що в побуті годинника нічого не загрожує. Піт, дощ не завдадуть їм шкоди і іноді цього вже достатньо.

Маркування WR50 (50 метрів) – заводна головка вже герметична. Але це не означає, що в таких годинниках можна безкарно для герметичності годинникового механізму плавати. WR50 – такий прикордонний ступінь водозахищеності, коли плавно занурюватися у воду можна, а ось стрибати в неї вже не можна (бавовна об воду створює пікове навантаження, що значно перевищує тиск у 5 атмосфер).



З урахуванням потреб кінцевого споживача Invicta вважає за краще випускати годинник з водозахистом від 100 метрів .

Маркування WR100 (100 метрів). Купатися можна, можна навіть водними видами спорту займатися, тільки занурюватися з аквалангом не можна.

Маркування WR200 – WR300. Можна все ! Але не більше двох годин, це важливо .

А якщо вам треба все і більше, то зверніть увагу на годинник хронографи. Хронографи Інвікту витримують тиск від 500 метрів до 1000 метрів!




Визначились зі своїм «Хочу»? Тоді запам'ятайте кілька "Треба".

  • Водозахист має властивість закінчуватися. Щоб годинник вас не підвів, треба раз на рік робити профілактику ущільнюючих прокладок
  • Кварцові механізми водозахищеного годинника перевіряють на герметичність після кожної заміни батарейок
  • Ніколи і ні в якому разі не відкривайте годинник під водою, не перекладайте завод і не торкайтеся кнопок хронографа
  • Намагайтеся не носити водозахищений годинник там, де стабільно спостерігаються різкі коливання температур чи тиску
  • Запотіле скло годинника – вірна ознака того, що герметичність порушена

 

Дайверам (а таких клієнтів багато) я завжди рекомендую брати водозахист із запасом (від 500 метрів) - колекції Сабаква, Резерв і Віднем (1000м).

Автор: Наталія Корскова

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар