Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
+38 (097) 120-94-13 написать в Telegram
Папка порівняння порожня
Нема обраних товарів
0 Кошик порожній

Зірковий час

post_border
23 Січня 2017, Пн
0

«Адже, якщо зірки запалюють -

значить - це комусь потрібно?»

Володимир Маяковський, "Послухайте", 1914 р.

У тому, що зірки вміють запалювати нас, регулярно переконують таблоїди. Зіркові весілля-розлучення, скандальні заяви, геніальні промахи та не менш геніальні знахідки – талановиті люди талановиті у всьому.

У цьому матеріалі – про годинник, до розробки якого доклали руку світові знаменитості.

Пам'ятаючи, на якому ми сайті, почнемо з Інвікту.

Користуючись правом автора, перше місце винесу колекцію власних симпатій - Invicta Artist .

У годинника цієї лінійки досить простий функціонал і навіть дизайн дещо вторинний (форми та лінії Інвікту Артист ніби вже зустрічалися раніше в Російському дайвері ), але чи так це важливо, якщо корпуси прикрашають тривимірні графіті від Ерні Вейлса?! У колекції 777 екземплярів та на кожному – автограф майстра !

І якщо Інвікта Артист – це годинник від зірки нью-йоркських підворіття, то годинник від зірки кіно Стівена Сігала – це інша історія. Заслужений артист усієї Голлівуду минулого року представив моделі з підвищеною протиударністю та водозахистом (принаймні, так заявлено у презентації). 50 екземплярів колекції U-Boat Classico U-72 коштують по 8000 доларів кожен. 8000 доларів за водозахист 200 метрів? Ви чуєте? То не грім гримить і земля тремтить, то Арнольд Шварценеггер над двома сотнями метрами сміється!

Містер Всесвіт не визнає напівзаходів і його власний швейцарський бренд годинника під несподіваною назвою Arnold Schwarzenegger набагато брутальніше (52 мм в діаметрі!) і точно доступніше. Середня ціна за Swiss Made від Арні – від 600 до 2800 доларів.

Під Arnold Schwarzenegger заплановано три колекції, кожна з яких відображає етапи творчого та політичного шляху артиста. Так, Schwarzenegger Legend Collection – це етап нарощування м'язів і дизайн таких годинників ідеально вписується в тренажерні зали світу. The Schwarzenegger Hero Collection — I need your clothes… and watches (англ. Мені потрібний твій одяг... і годинник)! Вгадали, це Хижак та Термінатор в одній колекції. The Schwarzenegger Heritage Collection - класичний годинник політика з механізмами Sellita.

Ще одна, буквально, сильна зірка не шкодує часу на час. Сильвестр Сталлоне створює годинник Chaos Automatic Analogue Wristwatch з механізмами ETA 2824. Корпуси годинників від Сталлоне прикрашені черепами та плазунами, адже, на думку артиста, порох і змії – це символи неорганізованої стихії, або хаосу.

Здається, що створенням годинника займаються лише зірки з великими біцепсами та брахіалісами, але це не так. Ми продовжимо цю тему і розповімо про зірок спорту та моди, які теж відзначилися оригінальними дизайнами та задумами.

Автор: Наталія Корскова

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар