Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
+38 (097) 120-94-13 написать в Telegram
Папка порівняння порожня
Нема обраних товарів
0 Кошик порожній

Invicta Моряк Папай

post_border
13 Квітня 2018, Пт
0

У наш час, якщо ти хочеш бути в топі, мало лише виробляти якісний товар та давати хорошу ціну. Про тебе можуть просто не знати. А ще покупець стає все більш вимогливим і вимогливим. Що вже казати, нас розбалували. Ви давно востаннє чогось щиро дивувалися?

Спостерігаючи за розвитком компанії Invicta, ми розуміємо, що тренди тут підхоплюють моментально. Останнім часом це покупка прав у таких компаній як Disney, Marvel на використання їхніх героїв або елементів у дизайні свого годинника.

Сьогодні я хотів би познайомити вас із новинкою з колекції Character, головним персонажем якої є Моряк Папай. Хто не знає цього персонажа та його шпинатовий допінг точно молодше 20 років. Ех... Старіємо-старіємо... До речі, молоде покоління, звертаємось до вас. У свій час була популярна тема хлопця "руки як базуки". Так от він точно фанатіє від нашого морячка. Ну а хто з Папаєм ще не знайомий, бігом виправляти це непорозуміння. Мультики з ним були справді дуже забавні та оригінальні.

Так ось про годинник. Інвікт вже не вперше визначає знаменитих персонажів на циферблати своїх популярних моделей. Загалом це звичний годинник із колекції I Force. Беремо логотипчик Папая, баночку шпинату, додаємо на циферблат. Беремо картинку всієї родини з мультика і додаємо на задню кришку. Лімітуємо в 3000 екземплярів та вуалю. Так, друзі, так робить не лише інвікт. Все ж таки якась романтика є, що ти є володарем однієї з 3000 годин, нехай вони навіть схожі на мільйон годин Invicta I Force. Зате вони не мають Морячка Папая.

Ось не хочеться нудити вас поетичним описом супер характеристик. Скажу просто, що це добротний годинник, добре зроблений, японський механізм seiko, циферблат великий, підсвічування хороше, можна без фанатизму скупнутися, та й ціна демократична. Ах так, ще годинник позиціонується як годинник для шульг. Тут все запускається з точністю та навпаки класичним моделям і кнопки розташовані на лівій стороні корпусу, що насправді не заважає носити цей годинник і правшам.

Підведемо підсумки. Годинник хороший, якісний, не дорогий. Інвікт не накручував тут окремих переплат за лімітовану серію. Ціна годинника як будь-яка інша з колекції I Force. Годинник дуже практичний. Моряк Папай у вічі не впадає, ще доглядати треба, щоб побачити. Я б цю модель одягнув і під костюм. Ну, а на цьому відкланююся. Всім порцію шпинату для припливу сили та бойового духу.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар