Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
+38 (097) 120-94-13 написать в Telegram
Папка порівняння порожня
Нема обраних товарів
0 Кошик порожній

Швейцарський хронометр Invicta 16943 COSC

post_border
27 Серпня 2017, Нд
0

Бренд Invicta практично відразу викликає деякі асоціації: для когось це великий годинник, для когось просто величезний. Загалом класичний дизайн у рамках інвікти точно не вкладається. Проте хлопці тут чітко розуміють, що потрібно буквально догодити всім, тому періодично випускає годинник у звичних для більшості формах. На цей раз компанія порадувала новинкою Invicta 16943 Specialty , яка до того ж є сертифікованим хронометром COSC з підвищеною точністю ходу (похибка на місяць +/- 2 секунди).

Загалом складно сказати, що годинник вийшов маленьким. Діаметр корпусу 45 мм, товщина 15 мм, вага 107 г. Цей годинник буде виглядати добре практично на будь-якому чоловічому зап'ясті. Тут більше питання звички. Якщо ви завжди носили годинник з діаметром корпусу 35 мм, то, звичайно, Invicta 16943 specialty здасться великою. Але, як показує практика, до хорошого звикаєш швидко. Відкотитись назад потім складно, та й не хочеться. Найчастіше маленький годинник сприймається тільки як годинник, а ось великий вже як аксесуар, який є важливою частиною стилю.

Що ж, давайте розберемося, що за годинник і з чим їх їдять. Давайте почнемо з багатьох питань, що хвилює: "А чи стирається позолота?". Я знайомий з інвіктою 4 роки, зустрічав лише два випадки, коли підсолодила позолота у годиннику "Swiss Parts" (швейцарські деталі, китайське складання). У годиннику Swiss Made "зроблено у Швейцарії" (наш випадок), позолота робиться якісно. Інвікта стверджує, що наносить позолоту за унікальною технологією "Swiss Gold". Впевнений, що це не більше, ніж рекламний хід, але нам те головне, щоб все відповідало обіцянкам.

Ремешо зроблено з натуральної шкіри теляти. Колір дуже гарний, якість хороша. Поєднання з кольором корпусу та циферблатом, як на мене – відмінне. Форма і кріплення ремінця не специфічне, як на багатьох годинниках інвікту, тому поміняти його на інший (не оригінальний) не важко.

Циферблат великий, красивий, читаємо на 5+. Стрілки покриті люмінесцентом і добре світяться в темряві. За функціоналом тут можете бачити секундомір (хронограф), і неповну шкалу тахіметра, що знаходиться по колу циферблата. Свою функцію вона виконує на відмінно, з нею циферблат виглядає солідніше.

Що ж, підіб'ємо підсумки. Invicta 16943 Specialty - це годинник високої якості, який за дизайном ближче до класики, але у своїх розмірах все ж вище середнього. Дуже важливо, що це годинник Swiss Made, що в компанії Invicta поступово стає рідкістю.

PS Ах так, ціна на годинник абсолютно доступна. Ну це звичайно тільки за умови порівняння з чимось більш-менш схожим в інших брендів. Інвікта не дуже популярна, тому поки немає переплат за назву, яка наздоганяє статусність і важливість:)

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар